Post by coruminolo on Feb 6, 2022 2:01:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko ključev ▞▞▞
▞▞▞ Rebaixados Elite Brasil 2022 version ▞▞▞
Naj bo tam, kjer, ko dvignete zvočnike, vaš prtljažnik vibrira in dodajte več avtomobilov, kot je hell cat ali scat pack ali kaj podobnega, in še ena stvar, ki jo naredite, kjer lahko prilagodimo notranjost našega avtomobila
Resnično mislim, da morajo delati na GRAFICI
Igra je odlična, vendar je problem v tem, da ko hočeš nov avto, ga ne moreš dobiti, zakaj ne kupimo avtomobilov, ne uporabljamo interneta
Igra je odlična in o njej ne bom ničesar spreminjal, samo dodal..kar bi rad, da dodate, je, da lahko vstopite v hiše in dodate več kot tri avtomobile, morda 7 naenkrat, lahko tudi operete svoj avto ...
Zelo lepa igra, ampak edina stvar je, da ne moreš igrati veliko pesmi naenkrat, kot jaz igram lil tjay, potem moram spet igrati drugo pesem 😔😔😔
Super 👌👌👌👌 igra, vendar sistem obdrži dež 🌧️ in nekaj vozil in tovornjaka za prevoz vozil za prevoz avtomobila na dom in prosim, da obdržite Toyota Innova. To je moja prošnja 👍🙏
Res odlična izkušnja, vendar samo dodajte ljudi
Lepa igra z odlično grafiko in neverjetnimi kontrolami, prosimo, dodajte nove avtomobile, kot je Ferrarijev Lamborghini, še posebej pa dodajte prometna vozila in prosim, da bo cesta nekoliko širša
Težava je v tem, da ni prometa in ni več igralcev, da posodobite to posodobitev
Ta igra je lepa in prosim posodobite zvočni sistem, ker se predvaja nizko in jo naredite malo več, da bo lepša P.S TO LAHKO NAREDITE 😼😼
Sploh ni slabo mmmmmmmmh
Rebaixados Elite Brasil Simulasi ozn
To je dobra igra, vendar mora izgledati kot v resničnem življenju in zvok motorja avtomobilov je treba spremeniti
Všeč mi je igra, toda ena stvar, ki jo morajo dodati, je boljša glasba, ali lahko poskusim vnesti svojo glasbo in mi ni dovolilo
Kot resno, igra je dobra, ampak glej, odstranil jo bom, ker ne vem, kaj pomeni igra, brez dejavnosti, brez zemljevida, brez ljudi, ne moreš vstopiti v zgradbe, glej, fantje, morate storiti pravilno zapravljaš podatke nekoga? Meni ne koristi samo dolgočasen!!!
Zaenkrat dobra najboljša igra doslej, prosim, dodajte ljudi in družabna mesta, kjer lahko pokažemo svoje vožnje. Nekaj dejavnosti, ki jih lahko izvajamo, ker ne moremo samo teči/voziti naokoli in delati nič, hvala
Dodajte še avto, dolgočasno je
Prosim, da v naslednji posodobitvi naredite velik zemljevid
Igra Gr8t, vendar samo ena težava potrebuje več dejavnosti, avtomobilov, vremena in prilagajanja, a na splošno je odlična igra ...
Igra je dobra, vendar morajo biti ljudje in avto.
Ta igra je zanič njena grafika in ima preveč oglasov!!!
Jaz ne morem dat muzike iz datotek na radiu, ne gre poslušat prenesenih skaldb prosim vas da to popravite ker je rez dobra igrica
Samo ta igra potrebuje zelo pomembno, ne moremo priti v hiše in zgradbe, prosim, naredite to stvar v igri, vendar je igra odlična
Igra je odlična, vendar ni zelo posodobljena.
Rebaixados Elite Brasil Simulation qtn
Igra se ne igra v Samsung A2core, prosimo, da rešite težavo, saj je le 100-odstotna, nato pa se hitro vrnite na meni aplikacij, kjer so vaše kul aplikacije.
V tej igri ni treba storiti ničesar, samo prilagodite svoj avto in ga vozite, ne morete vstopiti v nobeno zgradbo, samo vozite avto na majhnem zemljevidu 😤
Ta igra je neverjetna, vse je neverjetno, vendar prosim naredite zemljevid malo večji 🙏🙏 in ga naredite za več igralcev
Vrhunska avtomobilska igra
Cool cas, "ampak ni nikogar na svetu
Igra je res lepa, vendar prosim dodajte več avtomobilov in odpravite težavo z motnjami pri poslušanju glasbe v avtu, kot ste tudi rekli, da boste igro popravili v skladu z našimi pritožbami
Real Bike Racing Wyścigi fov
Ko igram to igro, se sama izkaže😐
Igra je najslabša, ta igra mi ni zelo všeč, tako jo sovražim, da se vedno vračam sem, grem ven, če jo igram še enkrat, ne deluje več, zato dobim ti dve zvezdici
Res lepa igra, vendar prosim popravite zamike in napake, na primer zakaj ne morem predvajati glasbe brez zamikov?
Rebaixados Elite Brasil ማስመሰል pwq
Veliko zmrzuje in bolje bi bilo, če bi bilo več avtomobilov, trgovin in ljudi
Za igranje je potreben čas
Igra je bila dobra in dolgočasna hkrati. Vse, kar počnete, je, kot da se z avtom vozite po mestu. Ni veliko interakcije ali interaktivne stvari. Mogoče bi razvijalec moral dodati pešce. Avtomobili, ki prečkajo cesto in večji zemljevid
To je najboljša igra, vendar prosim, dodajte scropio car v to igro🤔🤔🤔 prosim, pomislite na to. To igro igram od 2 let starosti 🤔🤔
5 zvezdic, ker je BOLA igra, ki ima moja najljubša vozila
Rebaixados Elite Brasil Penyelakuan zwx